El codi d’activació és imprescindible per poder recuperar l’accés a la plataforma i a les dades personals en cas d’oblidar la contrasenya. Per això, al mail d’activació del compte, s’indica que cal fer la recuperació i desar-lo de manera segura.

Si ja tens activat el compte, pots recuperar el codi d’activació directament des del pas 3.

A partir del mail d’activació, les passes a realitzar serien:

1. Fes clic a l’enllaç d’activació que has rebut al mail.

2. Estableix la contrasenya

3. Accedeix a la secció “preferències” a la part superior dreta de la pantalla.

4. A la part inferior de la pantalla de preferències, fes clic al botó Clau de recuperació del compte.

5. El sistema et demanarà que introdueixis la teva contrasenya.

6. El sistema et mostrarà la teva Clau d’activació que és la que has de desar de forma segura per properes recuperacions del compte si fos necessari

Per a més informació, pots accedir a la plana web del servei de la Bústia Ètica.