Els Qüestionaris per defecte estan vinculats als Contextos, sent a través d’aquesta opció de menú on s’ha d’indicar quin és el Qüestionari que vols que s’executi per defecte en un context determinat.

Per fer-ho has de seguir les següents passes:

1. Seleccionar l’opció de menú “Contextos”
  2. Seleccionar el Context on vols que aparegui un Qüestionari determinat per defecte
  3. Indicar a Qüestionari quin Qüestionari dels existents vols que surti per defecte
  4. Desa el canvi

Per a més informació, pots accedir a la plana web de la Bústia Ètica.